Beklenen Tablet iPad 3 Raflarda



Apple 2012 yılı ilk çeğreğinin sonunda merak edilen yeni nesil tablet bilgisayarı iPad 3 ‘ü tanıttı. Apple ‘ın yeni tableti ile hayranlarının USB girişi hariç neredeyse tüm isteklerine cevap verebildiğini söyleyebiliriz.



iPad 3 ‘te özellikle 4G bağlatı (maksimum 72 Mbps bağlantı hızı ile), Retina Display ve iPhone 4S - iOS5 ile birlikte çığır açan “Voice Guide” teknolojisi Siri ilk dikkati çeken özellikler arasında.
Bunun yanında Apple çözünürlük alanında da bir devrim yaratarak Retina Display ile birlikte 2048×1536 pixel ekran çözünürlüğünü hayranlarına sunuyor. Bu çözünürlük günümüz HDTV teknolojisininden 1 milyon pixel daha fazla pixel barındırıyor. Yeni iPad ‘in boyutları değiştirilmeden bu çözünürlüğe ulaşması Apple için büyük başarı.


Bir yenilik de işlemcide. Yeni iPad ‘de Quad-Core A5X işlemci kullanan Apple pixel sayısını arttırdığı iPad 3 ‘ün performansını da böylece garanti altına almış oluyor.

Kamerası da geliştirilen yeni iPad ‘de 5MP iSight kamera teknolojisi kullanılmış. Bu teknoloji kullanıcılara aynı zamanda 1080P video çekme imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda bu kamerada 5 katmanlı özel lens teknolojisi ve yüz tanımlama özelliği mevcut.

Bütün bu yeni özelliklere rağmen Apple yeni iPad ‘de 10 saate kadar pil ömrünü kullanıcılarına garanti ediyor.





Siyah ve Beyaz renkleri ile satışa sunulan ürünün fiyatları 499$ ile 829$ arasında değişiyor (Amerika satış fiyatı)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAP ‘ye Giriş

Pazarlama Yönetiminde Değer Kavramı

DHCP Relay Agent Uygulaması