Yeni Nokia 603 hayranları ile İstanbul'da buluştu


Nokia’nın Symbian işletim sistemi ile çalışan yeni modeli Nokia 603’ün tanıtımı geçen hafta İstanbul’da yapıldı.



Nokia’nın akıllı telefon pazarındaki yeni kozu Nokia 603, Symbian Belle işletim sistemi ile rakipleri iOS ve Android arasından sıyrılmak istiyor. Nokia bu ürünü ile daha önce ürettiği akıllı telefonlarında bulunmayan tek dokunuşla eşleşme, paylaşım ve etiket okuma gibi özelliklerle tüketicilere zengin bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Tasarım konusunda kabul gören çizgisini sürdüren Nokia, çizilmelere dayanıklı 3,5 inç ClearBlack (640x360 piksel) çözünürlüğe sahip ekranıyla da hızlı bir grafik işlemci sunuyor.

Daha önce Samsung bada işletim sisteminde de gördüğümüz çoklu ana ekran özelliği Symbian Belle ile Nokia 603’e de entegre edilmiş. 6 ana ekrana sahip olan Nokia 603, kişiselleştirmeyi ve istenilen dinamik uygulamalara kolay ulaşılabilirliği bu özelliği ile üst seviyeye çıkarıyor. 1 GHz işlemcisi ile pazarda aynı fiyat segmentindeki rakiplerinden bir adım öne geçen Nokia 603, 2 GB dahili hafıza (maksimum 32 GB), kapasitif dokunmatik ekran, yakınlık algılayıcı, HSDPA ile 14 Mbit/s‘e kadar çıkabilen mobil bağlantı hızı, dahili GPS, Bluetooth 3.0 gibi özellikleriyle de tüketicilerin hemen hemen her ihtiyacına cevap verebilecek bir akıllı telefon haline getirilmiş. Ürün ayrıca barındırdığı 5 megapiksellik kamerası ile 720p video kaydı yapılabiliyor. Nokia’nın MicroUSB şarj cihazları ile şarj edilebilen 603, NFC destekli Nokia Luna Bluetooth Kulaklık  ile de kullanıcı deneyimini arttırmayı hedefliyor.

Akıllı telefon pazarında artık sağlam adımlar atmak isteyen Nokia, bu ürününü piyasaya 200 Euro’luk bir fiyat ile sunmayı planlıyor (vergiler ile birlikte yaklaşık 650 TL)

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için Nokia.com.tr/603 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SAP ‘ye Giriş

Pazarlama Yönetiminde Değer Kavramı

DHCP Relay Agent Uygulaması